Privacy Policy

Laatste update: 19 mei 2017


Met gegevens wordt steeds bedoeld: de gegevens van de klant, het verzendadres, de foto en de boodschap van de kaart.

Souveny zal de privacy van alle gebruikers van haar site waarborgen en wij zullen ten alle tijden de persoonlijke informatie die u aan ons verschaft vertrouwelijk behandelen. Wij zullen door u opgegeven gegevens slechts gebruiken om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Souveny zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Souveny gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
Het versturen van persoonlijke kaarten.

Als u een bestelling of offerte-aanvraag plaatst, hebben we uw e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het bestellen bij Souveny zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de gebruikerservaring persoonlijker maken.

Wij kunnen uw e-mailadres gebruiken om u informatie te verschaffen over de ontwikkeling van onze dienst en over onze speciale aanbiedingen en acties. Als u hier geen prijs op stelt, kunt u zich onderaan zulke mails direct voor eeuwig uitschrijven.

Alle gegevens en foto’s worden verstuurd naar een beveiligde server via een beveiligde verbinding.

Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Souveny gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Deze Cookies stellen ons in staat om anoniem informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.

Indien u nog vragen mocht hebben over deze Privacy Policy, dan kunt u contact met ons opnemen.

Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze plek altijd de meest recente informatie.